Contact: 030 1234567 of colinda@reismama.nl

Welkom bij reismama.nl

Bekend en onbekend Brazilië met tieners

Dit jaar reizen we naar Brazilië. Het is niet onze eerste keer in dit land, maar we hebben nog lang niet alles gezien.

Testbericht
reismama

Dit jaar reizen we naar Brazilië. Het is niet onze eerste keer in dit land, maar we hebben nog lang niet alles gezien. Brazilië is een enorm land dat ontzettend veel te bieden heeft. Indrukwekkende natuurgebieden zoals de Amazone en de Pantanal, duizenden kilometers strand, bruisende steden en vrolijke mensen. Er is zoveel moois te ontdekken dat je bij iedere reis keuzes moet maken. Wat wil jij graag doen? Hoe kun je deze plekken het beste met elkaar combineren? En hoe regel je de transfer van de ene naar de andere plek? Wij zijn inmiddels verschillende keren in Brazilië geweest en de keren dat de kinderen nog klein waren zag de reis er heel anders uit dan de laatste keer, toen we met drie, serieus puberende, tieners op pad gingen.

Een rondreis met tieners brengt namelijk weer nieuwe uitdagingen met zich mee: er moet 9in ieder geval in ons geval) voldoende te doen zijn om de kinderen van telefoon, ipad, netflix en insta af te houden. Alleen een zwembad is hiervoor niet meer voldoende. Voor ons sportieve drietal zoeken we daarom naar sportactiviteiten die we thuis normaal niet doen. Raften, sandboarden, kajakken, golfsurfen, canyoning; we hebben inmiddels aardig wat ervaring met bijzondere activiteiten.

Dit jaar combineren we stad, natuur en strand met kitesurfen aan de kust van Brazilië. We verkennen wereldstad Rio de Janeiro (altijd leuk om foto’s van jezelf op het beroemdste strand van de wereld op insta te kunnen zetten), slapen midden in het koloniale Paraty en bezoeken de stranden in de omgeving. Daarna vliegen we naar Sao Luis en trekken we langs de kust in het noordwesten van Brazilië. Hier reizen we per boot, jeep en buggy door heel veel zand van Sao Luis naar Jericoacoara en we eindigen de reis met een paar ontspannen dagen in Cumbuco, vlak bij Fortaleza. Ook maken we kennis met een nieuwe sport (kitesurfen), die wel heel erg leuk blijkt te zijn.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*