Zelf een van deze reizen maken met je gezin?

Alle reizen waarover je leest op Reismama.nl kun je ook zelf maken met je gezin. Hieronder vind je reisideeën en voorbeeldreizen die je bij mij kunt boeken.

Rondreis Tanzania & Zanzibar

Tanzania is een bestemming die veel gezinnen hoog op de bucketlist hebben staan en terecht. Dit is hét safariland om dieren te spotten in hun natuurlijke leefomgeving. Maar een rondreis door Tanzania kan veel meer zijn dan alleen op safari gaan. Tijdens deze reis bezoek je de mooiste parken, maar maak je ook een positieve impact en leer je lokale culturen kennen. Aan het eind van de reis is het bovendien heerlijk toeven op het strand van Zanzibar. Niet in een druk all inclusive resort, maar in het rustigere en nog wat meer authentieke Jambiani.

Naar de reisbeschrijving
Actieve stedentrip Athene

Athene is een mooie bestemming om in de herfstvakantie te verkennen met je kinderen of tieners. Het is er dan niet meer zo warm, maar meestal nog wel veel lekkerder dan in Nederland. Bovendien is Athene een leuke, bruisende stad waar zowel jong als oud het naar zijn zin zal hebben. Om het je gemakkelijk te maken heb ik de leukste activiteiten voor gezinnen vast voor jullie in de reis opgenomen. Van een fietstour door de stad tot een walking dinner waarbij je een voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants eet.

Naar de reisbeschrijving