Zelf een van deze reizen maken met je gezin?

Alle reizen waarover je leest op Reismama.nl kun je ook zelf maken met je gezin. Hieronder vind je reisideeën en voorbeelden van de reizen die je bij mij kunt boeken.

 

Mooi, comfortabel & betaalbaar Seychellen

 

Staat een reis naar het mooie tropische Seychellen al een tijdje bij jullie op de bucketlist? Maar denk je dat het onbetaalbaar is? Dat hoeft helemaal niet! Met deze reis wil ik jullie niet alleen laten zien waarom deze eilanden zo leuk zijn om te bezoeken met je baby of kleine kinderen, maar ook wat mijn favoriete plekken zijn om te verblijven. Comfortabel, mooi, aan of dicht bij het strand en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom betaalbaarder dan je vooraf misschien dacht. Probeer er een goedkope vlucht bij te scoren (er zijn wel eens mooie aanbiedingen, zeker buiten het hoogseizoen!) en je gaat gewoon naar de Seychellen voor de prijs van een reis in Europa!

NAAR DE REISBESCHRIJVING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**********************************************

 

Bijzonder Bali met tieners

 

Bali is een bijzondere bestemming voor stellen en gezinnen met kleine kinderen, maar zeker ook voor gezinnen met tieners. Deze voorbeeldreis is speciaal samengesteld voor een gezin met oudere tieners. Er is voldoende variatie, je komt op plekken waar je mooie foto’s en filmpjes kunt maken voor de ‘socials’, er zijn voldoende interessante activiteiten én er is genoeg tijd om lekker niets te doen op mooie plekken. Jullie genieten van verschillende stranden, lokale cultuur, activiteiten en de indrukwekkende natuur. Natuurlijk zien jullie de mooie rijstvelden waar Bali ‘beroemd’ om is, maar je kunt ook (leren) surfen en gaan snorkelen.

NAAR DE REISBESCHRIJVING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**********************************************

 

 

Familiereis Peloponnesos – het andere griekenland

Witte huizen, schattige kerkjes, mooie stranden, helderblauw water en gezellige tavernes: de Griekse eilanden zijn niet voor niets populair bij Nederlandse gezinnen. Maar het is zeker ook de moeite waard om het ‘andere’ Griekenland te verkennen. Weg van de massa. Vanuit Athene maak je een mooie rondreis over de Peloponnesos. Hier combineer je levendige kustplaatsjes en mooie stranden met culturele en sportieve activiteiten. Kortom: op de Peloponnesos vind je alles waar een sportief gezin met kinderen of tieners blij van wordt. Check deze voorbeeldreis met mooie kleinschalige accommodaties en inclusief tal van bijzondere activiteiten.

NAAR DE REISBESCHRIJVING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**********************************************

 

 

 

 

 

 

Rondreis Tanzania & Zanzibar

Tanzania is een bestemming die veel gezinnen hoog op de bucketlist hebben staan en terecht. Dit is hét safariland om dieren te spotten in hun natuurlijke leefomgeving. Maar een rondreis door Tanzania kan veel meer zijn dan alleen op safari gaan. Tijdens deze reis bezoek je de mooiste parken, maar maak je ook een positieve impact en leer je lokale culturen kennen. Aan het eind van de reis is het bovendien heerlijk toeven op het strand van Zanzibar. Niet in een druk all inclusive resort, maar in het rustigere en nog wat meer authentieke Jambiani.

Naar de reisbeschrijving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**********************************************

 

 

 

 

 

 

 

 

Actieve stedentrip Athene

Athene is een mooie bestemming om in de herfstvakantie te verkennen met je kinderen of tieners. Het is er dan niet meer zo warm, maar meestal nog wel veel lekkerder dan in Nederland. Bovendien is Athene een leuke, bruisende stad waar zowel jong als oud het naar zijn zin zal hebben. Om het je gemakkelijk te maken heb ik de leukste activiteiten voor gezinnen vast voor jullie in de reis opgenomen. Van een fietstour door de stad tot een walking dinner waarbij je een voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants eet.

Naar de reisbeschrijving