D

Droomplek: The Highlands (Ngorongoro, Tanzania)

Omdat ik natuurlijk dagelijks met reizen en bestemmingen bezig ben, kom ik vaak bijzondere plekken tegen. Dit is er zo één waar je eigenlijk een keer geweest zou willen zijn. Ik ga geen uitgebreide toelichting geven; de foto’s zeggen genoeg denk ik. Maar je kunt hier heel goed safari’s maken, ben je ver weg van de massa (behalve als je de Ngorongorokrater zelf ingaat natuurlijk) en kunnen je kinderen (vanaf 5 jaar) op de mezzanine in jullie ‘dome’ slapen of in hun eigen ‘dome’ die aan die van jullie verbonden is. Het enige dat je misschien nog tegenhoudt om hier te overnachten is het prijskaartje

Zie jij jezelf al vanuit wakker worden met dit uitzicht? Ik kan dit natuurlijk voor je regelen! Houd er wel rekening mee dat Tanzania als bestemming al duur is en deze accommodatie bovendien in het top-end zit.

Neem contact met mij op als je meer wilt weten.

CategoriesTieners