H

Herfstvakantietip: actieve stedentrip Athene

Ook zo’n zin om je vakantie(s) te plannen? Ook in de herfstvakantie zal er weer veel mogelijk zijn. Athene is een mooie bestemming om juist in deze periode te verkennen. Het is er dan niet meer zo warm, maar waarschijnlijk nog wel veel lekkerder dan in Nederland. Bovendien is Athene een leuke, bruisende stad met hippe wijken vol street-art, ontelbaar veel terrasjes en restaurants, indrukwekkende oude tempels en de zee op fietsafstand van het centrum. Kortom: Athene is een plek waar zowel jong als oud het naar de zin zal hebben en ik heb de ideale gezinsreis vast voor jullie samengesteld.

Het voordeel van mijn werk is dat ik een uitgebreid internationaal netwerk heb, waardoor ik soms tegen dingen aanloop waarvan ik weet dat veel meer mensen dat leuk zullen vinden. En die deel ik heel graag ook met jullie! Zo heeft de Nederlandse Monique, die in Athene woont, bijvoorbeeld heel leuke activiteiten voor gezinnen met kinderen om de stad te verkennen op een manier die ook je kinderen of tieners leuk vinden. Hier krijg je geen opsomming van jaartallen en gebeurtennissen van een saaie gids, maar levendige verhalen waarbij je op een leuke manier terug in de tijd stapt. En niet alleen over het vroegere Athene, maar ook over het Athene van nu.

Alleen Athene of een uitgebreidere reis

Juist in deze coronatijd willen we weer plannen maken voor leuke dingen waar we naar uit kunnen kijken. Daarom heb ik een unieke reis samengesteld voor gezinnen die in de herfstvakantie een bijzondere stedentrip willen maken. Of op een moment dat het jou beter uitkomt natuurlijk. Zelfs in de zomer kun je naar Athene reizen. Combineer het dan bijvoorbeeld met een rondreis over de Peloponnesos of eilandhoppen naar bekende en/of minder bekende eilanden. Ook daar weet ik heel leuke alternatieven!

Stedentrip inclusief de leukste activiteiten voor gezinnen

Of je nu met tieners reist of met kleine kinderen: ik heb de ideale stedentrip voor jullie samengesteld. Met activiteiten die worden afgestemd op de leeftijd van de jouw kinderen. En die zijn aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. De leukste activiteiten voor sportieve gezinnen zijn al inbegrepen. Van de entree tot de belangrijkste bezienswaardigheden en een fietstour door de stad tot een walking dinner waarbij je een voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants eet.

Foto: Let’s Meet in Athens

Het enige dat nog niet inclusief is, is de vlucht. Die kun je zelf boeken, zodat je zelf kunt bepalen met welke maatschappij en vanaf welke luchthaven je wilt vliegen. En of je liever kiest voor een lage prijs, de snelste route of meer/minder flexibele voorwaarden. Ik kan daarbij uiteraard ook helpen of de vluchten voor jullie in de reis opnemen.

Hotel midden in een hippe wijk met zwembad en rooftopbar

Natuurlijk verblijven jullie in een fijn, centraal gelegen hotel. Het hotel ligt in de levendige wijk Psiri en op loopafstand van andere populaire wijken in de stad. Ook lekker: er is een zwembad (je). Op het dakterras, dus terwijl je kinderen nog even in het water plonsen na een dag in de stad, genieten jullie van een cocktail met uitzicht op de zonsondergang boven de Akropolis. Need I say more?

Voorbeeldreis en flexibel boeken

Check de voorbeeldreis die ik speciaal voor gezinnen heb samengesteld. Hier vind je alle details over deze actieve stedentrip (de genoemde data zijn uiteraard aan te passen) en mijn flexibele coronavoorwaarden. Nu boeken is tot 6 weken voor vertrek gratis annuleren zonder opgaaf van reden. Geen risico voor jou dus, maar wel weer iets leuks om naar uit te kijken!

 

 

 

 

Wil jij ook met je gezin naar Athene?

Stuur mij een whatsapp bericht, mail of bel me en ik werk graag een voorstel op maat voor jouw gezin uit! Klik hier om contact met mij op te nemen.