L

Leuke app: Polarsteps

Vanaf het moment dat ik de app op mijn telefoon heb geïnstalleerd, heb ik deze gebruikt. Om mijn reizen en routes gemakkelijk bij te houden, om het thuisfront te laten zien wat we onderweg ondernemen en om vrienden en familie te volgen tijdens hun reizen en avonturen. En ik ben niet de enige: inmiddels heeft deze Nederlandse app al meer dan 1 miljoen gebruikers!

Deze tip wil ik dus graag met jullie delen. Maar waarom ben ik eigenlijk zo enthousiast ben over Polarsteps? Dat is eigenlijk heel simpel: het ziet er mooi uit, het werkt gemakkelijk en het is een leuke manier om je reis te bewaren en te delen met anderen.

Hoe werkt het?
Als je op reis gaat zet je je Polarsteps aan en de app houdt dan precies je route bij. Dit gaat offline, dus kost je geen data. Op je ‘stops’ kun je foto’s en beschrijvingen toevoegen. De app zet de info dan in een kaartje en maakt er een mooi reisverslag van. Leuk voor thuisblijvers én handig om zelf later je route nog eens terug te zien. Na afloop van je reis heb je de mogelijkheid om met één druk op de knop een fotoboek te laten printen.

 

 

 

 

 

 

Is het veilig?
Ja: je kunt zelf instellen wie je kunt volgen op het moment dat je op reis bent zodat ‘vreemden’ niet kunnen zien waar op de wereld je je op dat moment bevindt. Wil je na afloop je reis met meer mensen delen? Dan kun je de trip-instellingen aanpassen en voor meer mensen toegankelijk maken.

Een voorbeeld zien?
Bekijk de route van mijn rondreis naar Brazilië van afgelopen jaar.

App downloaden?

Kijk op polarsteps.com voor meer informatie of download de app direct via de appstor

CategoriesNiet gecategoriseerd
Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *